Iedereen verdient een kans om te groeien.
Bij bpost kan het.

Kansen krijgen én kansen grijpen

Kansen zijn er om te grijpen maar net zo goed om te geven. Daar maken we bij bpost graag werk van. Bij ons kan iedereen, die zich optimaal wil ontplooien, zijn of haar talenten ontwikkelen en er nieuwe ontdekken. Via opleidingen en coaching in de job. Via een uitdagend traineeship of een duwtje in de rug om een (extra) diploma te behalen. Want wat je verhaal ook is, iedereen verdient een kans om te groeien. Om te bouwen aan zichzelf en zijn of haar carrière.

FutureMe

Een diploma opent heel wat deuren. Maar wat als je er geen hebt? Dan kies je voor FutureMe. Naast een vaste job bij bpost volg je gedurende 2 tot 2,5 jaar een opleiding bestaande uit mix van algemene en specifieke vakken. Studeren gebeurt thuis en op je eigen ritme via een online platform. Elk schooljaar zijn er een twaalftal momenten op de school zelf. Op zaterdag of ‘s avonds, al naargelang de school. Op die manier bouw je, naast je ruime ervaring, ook bijkomende kennis op die je meer kansen biedt op professionele inzetbaarheid.

Shara, Maria en Gunther grepen met FutureMe al hun kans

Shara

Vooruitkijken

“Als je vooruit wilt in je job en je leven, moet je er iets voor over hebben. En wat zijn twee jaar wanneer je er een hele toekomst mee kan opbouwen?”

Shara, teamleader ad interim

Maria

Motivatie

“Als je gemotiveerd bent, ben je tot veel in staat. Heel veel. En bpost heeft me ook altijd gesteund. Ze hebben zelfs alles betaald.”

Maria, onthaal

Gunther

Fierheid

“In mijn 20 jaar bij bpost ben ik al vaak doorgegroeid. Maar als ik nog verder wou, had ik dat basisdiploma nodig.”

Gunther, local performance specialist

Wat wij verwachten?

Motivatie. Goesting. En lef. Want dat is nodig om de kansen te grijpen die wij bieden.
Met jouw inzet en onze steun groei je in je job, in je loopbaan en als mens.

Future Me Video thumbnail

Anouk legt uit wat dat betekent voor het opleidingstraject FutureMe.

“Wij zoeken de geschikte school, bereiden de inschrijving voor en betalen alles voor je. De rest is aan jou. En dat is het echte werk. Want dagelijks spendeer je bovenop je job en je privéleven best enkele uren aan je studies. Ook op zaterdag. Dat vergt heel wat planning, motivatie en volharding. Naast een eigen computer, uiteraard.”

Ga ervoor!

Klaar om te bouwen aan jezelf en je toekomst?
Grijp je kans met bpost.

Anouk

Geïnspireerd?

ANOUK DOBBELAERE
expert ontwikkeling & coördinator FutureMe deelt graag haar ervaring.